Liten tavla

Jag har precis blivit klar med tavlan med IKEAs SUSANNA-tyger som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Resultatet ser ni nedan.

Ramen är IKEAs RIBBA, som min underbara sambo har sprayat med vit färg, så att den blev så här fin.


Foton: egna


Förhoppningsvis kommer den snart upp på väggen.


Kommentarer
Postat av: Nazli

Hej!

Jag har under det senaste året letat frenetiskt efter IKEA:s tyg Susanna från 2008 (det med cirklar) men inte funnit det någonstans. Jag letar på blocket, tradera, Ebay varje dag och sätter ut annonser på sociala medier men utan resultat. Jag råkade för några dagar sedan hitta till din fina och kreativa blogg som för övrigt gett mig inspiration till nya projekt :-) Det jag undrar är om du råkar ha ca 160 cm (jag kan nöja mig med mindre också) av helst det tyget med cirklar (men det går också bra med triangeltyget) till övers som du kan tänka dig att sälja till mig? Det skulle göra min dag! Jag skulle bli sååå glad och tacksam för ett svar.

Hoppas även du har en bra dag i solen!

MVH/Nazli

2012-03-01 @ 10:39:40
Postat av: A!

Hej!

Jag skall ta en titt bland tygerna där hemma. Tyvärr tror jag inte att jag har något annat än mkt små bitar (typ mindre än 20cm) kvar av de tygerna. Köpte bara det jag behövde just då om jag inte minns fel. Men jag håller med, tyget är en favorit :)

2012-03-05 @ 10:12:30
URL: http://pysslande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0