Love is in the air

...heter detta fina tyg från Frösö handtryck.

 Ja, det kan tyckas lite tjatigt med alla tygtavlor, men vi har flyttat för inte så länge sedan och lägenheten har haft ett överhängande behov av dekoration och fler hemtrevligt personliga inslag. Och detta är min snabba och enkla lösning :) 


Mobilfodral

Fick inspiration till detta mobilfodral när jag satt och slösurfade på nätet en dag.

Fodralet i tyg från IKEA och foder från Stoff och Stil


Baksida med flik för att kunna stänga fodraletFodralet stängs med en tryckknapp


Väskan färdig

Nu är väskan äntligen färdig.
Och så här blev resultatet 


Väskor

Har inte riktigt haft tid att pyssla på ett tag nu. I helgen har jag varit ledig och då passade jag på att ta igen lite försummad pyssletid.

Har haft lite olika idéer om olika väskor och tygkassar jag ar velat sy och har testat några av dem i helgen.
Då jag bor i en lite mindre stad är utbudet här begränsat, så just nu väntar jag på en beställning från Stoff och Stil så jag kan göra klart några ofärdiga projekt.

Då jag inte är van att sy väskor och dyl. ville jag prova mina idéer innan jag sätter saxen i de "riktiga" tygerna. För ett tag sedan, vid ett besök på IKEA sålde de hela rullar av utgående tyger. Tokig som jag är, var jag säklart tvungen att ha en rulle.. Sambon tittade mycket misstänksamt på den. Men nu har den kommit väl tillpass. Troligen kommer jag med tiden att ha en hel kollektion med matchande saker i detta tyg. Det är nog inte sista gången ni ser det här på bloggen ;)


En lite mindre tygpåse blev det...


... och en lite större.


Och så handväskan som väntar på de sista delarna.


Det var inte så lätt att fota insidan, men lite fickor är vad som döljer sig där.

Fler bilder kommer så snart väskan är färdig.

Kram!
/A!


Bordstabletter

Snabbt, snyggt och enkelt, det är min absoluta favorit vad gäller pyssel. Jag gillar verkligen att pyssla, men är lite rastlös i min läggning och behöver se att det händer något hela tiden.

Dessa bordstabeltterna var precis så: snabba och enkla att göra, och med ett snyggt snyggt tyg, kan resultatet ju inte blihelt fel ;)

Kram!

/A!


Helt underbara tyger

Jag har blivit förälskad... i de underbara tygerna hos Frösö handtryck!
Var där och kikade och köpte på mig lite mer än tänkt (som vanligt). Nu skall jag ägna mig åt mina favoritpyssel: tygtavlor och kuddar. Två saker man aldrig kan ha för mycket av enligt mig :-D

Än har det bara blivit till en tavla, men det blir fler sådanna.

Kuddarna dröjer ett litet tag, för först måste jag införskaffa ett gäng dragkedjor. Tror jag ska testa att beställa från Stoff Och Stil, då jag tyvärr inte bor i närheten av någon av deras butiker längre...
Bilder kommer i takt med att något av projekten blir färdiga.

RSS 2.0