Sandskulpturer

Det finns så mycket kul man kan göra på en semester. Där vi bodde på Fuerteventura i år, hade vi bästa tänkbara stranden. Den måste utnyttjas. Halvt besatta blev vi till slut av sandbygget.
Efter ett tag började folk stanna och titta och ta foton på det vi byggt. En del frågade om vi var inhyrda konstnärer.
Hihi, nä bara galna semesterfirare :-) Men himla kul att folk uppskattade byggena.
Några av byggena


Kommentarer
Postat av: Pleu

Riktigt häftiga skulpturer, kan förstå om folk trodde att ni var konstnärer. :)

Nu kommer jag att låta som värsta stalkern men jag undrar hur du känner Ann-sofie/http://nal-o-trad.blogspot.se/ ? Jag bevakar nämligen båda era bloggar men har inte fattat att ni kände varandra öht, så jag blev jätteförvirrad när ni hade semestrat på samma ställe, men nu när jag ser att det är samma sandskulpturer på båda bloggarna så förstår jag ju att ni har varit där tillsammans. :P

Svar: Tack!Ann-Sofie är min syster. Kul att du har hittat båda våra bloggar och gillar dem :-) Jag kan förstå förvirringen, haha, det var ju inte meningen. Men så kan det klart bli, då vi båda är lite "halvanonyma". Ingen hemlighet om vem vi är, men vi som personer är ju liksom inte huvudsaken på någon av bloggarna, då blir det inte heller så lätt att koppla ihop släktskapet :-)
Ann-Marie

2013-01-27 @ 13:07:45
URL: http://pleu.blogg.se
Postat av: Hockeysmurf - Ja det ÄR jag!

Wow! Älskar krokodilen! Förstår också att folk trodde ni var inhyrda, supersnyggt gjorda konstverk! Gillar flodhästen också, den var ju ursöt!

Svar: Haha, tackar så mycket. Vi hade mest bara kul är vi gjorde dem. Hela familjen involverad och alla var delaktiga i något av byggena. Hur kul som helst. Kan verkligen rekommendera det :-)
Ann-Marie

2013-01-27 @ 14:04:28
URL: http://fibrotankar.wordpress.com
Postat av: Pleu

Nej precist, jag förstår er helt att ni inte vill fokusera på personen i bloggen, jag själv är ju lika dan. Men det blev så himla knasigt när ni hade semestrat på samma ställe och det dessutom var ett ställe jag aldrig hade hört namnet på förut, kändes som att oddsen för det inte riktigt var realistiska om ni inte kände varandra. ;) Men nu slipper jag ju fundera på det mer iaf, tack för att du redde ut det. :)

2013-01-27 @ 16:38:38
URL: http://pleu.blogg.se
Postat av: Sös

Haha! Släktskapet upptäckt. Skoj!

Svar: Ja, nu är det inte hemligt längre :-)
Ann-Marie

2013-02-08 @ 08:27:08
URL: http://nal-o-trad.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0