Badrumsrenovering v5: dålig planering

Vi fick konstatera att det inte tog 3-4 veckor att renovera vårt badrum, som det först sagts. I slutet av fjärde veckan fanns inte en pryl av inredningen monterad i badrummet.
Femte veckan började med en dags paus...

Dag 2: inredningen skulle varit på plats och monteringen skulle påbörjas. MEN plötsligt fanns inte vår inredning i Malmö i alla fall och ingen visste när den skulle kunna vara på plats....
VVS-killen var på plats och gjorde det han kunde. Han monterade några ventiler. Så efter andra dagen i femte veckan var vi den här prylen rikare:

Dag 3: paus. Inredningen fortfarande inte på plats.

Dag 4: ytterligare en dags paus.

Dag 5: hålet i väggen på gästtoaletten blev större!

Vår gamla dörr till badrummet monterades ner och en ny dörrkarm komm upp. Dock ännu ingen tröskel eller ny dörr...Jag försöker vara positiv och tycka att det som gjorts hitentills är fint och ser bra ut, men det är lite svårt att inte bli en smula bitter när renoveringen sätts på vänt under obestämd tid.
Jag och maken hållet alla våra tummar för att inredningen finns på plats på måndag och renoveringen slutförs snabbt och snyggt nästa vecka. Om någon har en tumme över, får ni gärna hålla den hårt åt oss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0